Versendaal BV


010-4500622

Samenwerkingen

In de loop der jaren hebben we als timmer- en klusbedrijf een uitstekende samenwerking opgebouwd, zowel met diverse andere aannemingsbedrijven als met onze leveranciers.Timme en klusbedrijf is officieel Velux montagepartner Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Bam era Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Rexel


Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Wooning Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Brugman Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Badenman Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Breur


Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met JongeneelTimmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Kuipers Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Boels


Timmer en klusbedrijf Versendaal werkt samen met Boels

Bekende bedrijven zoals onder meer BAM, ERA Contour, Rexel, Wooning, Brugman en De Badenman hebben Timmer- en Klusbedrijf Versendaal uit Capelle aan den IJssel regelmatig vanwege onze vakkennis ingeschakeld. Onder meer heeft Timmer- en klusbedrijf Versendaal veel ervaring met het vernieuwen van badkamers en het installeren van keukens.

De vertegenwoordigers van onze leveranciers Breur en Jongeneel noemen regelmatig de naam van Versendaal B.V. bij hun andere afnemers, wanneer zij horen dat er naar betrouwbare vakmensen wordt gezocht. Daaruit blijkt wel dat deze vertegenwoordigers ons positief beoordelen en veel vertrouwen in ons timmer- en klusbedrijf hebben.

Het glas waar Timmer- en klusbedrijf Versendaal gebruik van maakt bestellen wij doorgaans bij Glashandel Kuipers. Of het nu gaat om getint, helder of isolatie glas, Versendaal B.V. kan het leveren en de plaatsing ervan voor u verzorgen. De samenwerking met Glashandel Kuipers is wederzijds: wij worden veelal door dit bedrijf ingeschakeld voor timmerwerk.

Boels is het verhuurbedrijf waar Timmer- en Klusbedrijf Versendaal uit Capelle aan den IJssel machines huren die ze niet zelf in bezit hebben. Met deze onderneming heeft Versendaal B.V. goede (prijs)afspraken, hetgeen voor u als klant gunstig is. Doordat Versendaal B.V. snel voor een gunstige prijs over alle noodzakelijke machines is Versendaal B.V. in staat om complete verbouwingen voor een aantrekkelijke prijs uit te voeren.

Wij beperken afval zoveel mogelijk en het afval dat onvermijdelijk toch ontstaat wordt door ons zorgvuldig gescheiden. Papier, hout en puin worden in aparte containers gedaan. Ook doen wij in principe altijd meerdere facturen in één envelop en sturen we offertes desgewenst per e-mail.