Versendaal BV


010-4500622

Over Timmerbedrijf en klusbedrijf Versendaal

Timmerbedrijf en Klusbedrijf Versendaal B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat veel expertise in huis heeft. Wij zijn kleinschalig gestart in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 12 vaste medewerkers. Daarnaast maken wij gebruik van ons netwerk met vaste zzp-ers, vakmensen met wie wij regelmatig samenwerken zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van hun speciale deskundigheid en ervaring. Als timmer- en klusbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren. Goed om te weten is verder dat we heel snel tot actie kunnen overgaan.

Of het nu gaat om het op maat maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen of het plaatsen van horren, het aanbrengen van gordijnrails, het afhangen van deuren, het installeren van badkamers en keukens of het verrichten van stukadoors- en tegelwerk, bij Timmerbedrijf en klusbedrijf Versendaal B.V. zit u goed. Dit is slechts een kleine greep uit de vele werkzaamheden die wij kunnen verrichten. We werken niet alleen in Capelle aan den IJssel maar ook in Rotterdam, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, enz. Wilt u een compleet interieur laten ontwerpen en realiseren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Verder kunnen we onder meer dakopbouwen aanbrengen en complete renovaties uitvoeren.

Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren.

De unieke werkwijze van Versendaal

Timmer- en Klusbedrijf Versendaal staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. We werken op zo'n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant. Als het bijvoorbeeld mogelijk is om een assistent-timmerman in te zetten naast een ervaren en vakbekwame timmerman dan zullen wij dit ook doen. Soms is op een klus een helpende hand nodig van een tweede persoon die niet perse een vakbekwame ervaren timmerman hoeft te zijn. Als een van onze vakmensen samenwerkt met een nog relatief onervaren hulp dan wordt het berekende tarief daar uiteraard op aangepast. Wij zien dit als een win-win situatie: jongeren de kans geven om een mooi vak te leren en u als klant zo voordelig mogelijk de perfecte aflevering van het project te bieden.