Versendaal BV


010-4500622

Kasten op maat door Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V.

Een kast die perfect past op de gewenste plek en een echt pareltje voor uw interieur is; dat kan met een kast op maat. De kasten kunnen geleverd worden als rechte kast, als hoekkast en als inloopkast. Ook is het mogelijk om een schuifdeursysteem te laten maken voor uw bestaande interieurkasten of bijvoorbeeld als afscheiding van de wasruimte. Timmer- en klusbedrijf Versendaal kan u hierbij van dienst zijn .Van idee tot advies en de plaatsing van de kast. Timmer- en klusbedrijf Versendaal levert drie type kasten op maat: Kasten van het merk DSH, kasten van het merk Garobe en kasten van ons eigen merk. Beiden luxe kasten met schuifdeuren op wielen in plaats van hangende schuifdeuren. De mogelijkheden zijn legio. Er is te kiezen uit verschillende kleuren zoals houtdecor, maar ook unikleuren behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor spiegel deuren. Ook daar zijn weer vele opties zoals blanke of donkere spiegel.

De inrichting van de kast kan volledig door u als klant worden bepaald. Zo kunt u kiezen voor een vak met alleen maar planken, een hang gedeelte, twee hanggedeelten, enz. Ook aan de accessoires is gedacht. U kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor stropdasrekken, ladeblokken, enz.

Wilt u een kast met een nog luxere afwerking? Dan kunt u kiezen voor Garobe. Hierbij zijn nog meer opties dan bij DSH. Zo is het mogelijk om glazen deuren in de kast te laten plaatsen. Alle kasten worden geheel door Timmer- en klusbedrijf Versendaal geproduceerd in de eigen ruime werkplaats, voorzien van de nieuwste apparatuur, om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen. De deuren van Garobe worden geproduceerd in de fabriek van Garobe. Uiteraard is Timmer- en klusbedrijf ook het juiste adres voor het afwerken van de knieschotten op zolder. Door deurtjes hiervoor te plaatsen wordt een opgeruimd en mooi afgewerkte ruimte gecreƫerd en bovendien kan de ruimte achter de schuifdeuren gebruikt worden om spullen op te slaan, zoals de kerstspullen, speelgoed van de kinderen, enz.

Heeft u interesse in een kast op maat maar twijfelt u of Timmer- en klusbedrijf uw wensen kan verwezenlijken? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Rafito nieuwsbrief bekijkenTIJDELIJKE ACTIE! Gratis plaatsing van uw DSH of Kast op Maat. Informeer snel en vrijblijvend naar deze actie.