Versendaal BV


010-4500622

Traprenovatie en trappen geplaatst door Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V..

Als u bent uitgekeken op u trap of als deze niet meer in uw interieur past dan bent u bij Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen binnen 24 uur u huidige trap omtoveren tot een waar pronkstuk in u huis.

U kunt uw trap in totaal verschillende stijlen en kleuren geheel aanpassen aan u smaak en u interieur. Dit kan doormiddel van laminaten overzettreden. Dit hoogwaardige laminaat heeft veel voordelen, het is onderhoudsarm, antislip en geluiddempend. De overzettreden worden geplaatst over de huidige treden, wat voor versteviging zorgt. Bovendien hoeft er geen sloop- en breekwerk plaats te vinden.

U kunt er voor kiezen om u treden te bekleden, ook is er de mogelijkheid om u stootborden en de zijkanten (zogenaamde wangen) te bekleden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om van een opentrap een dichte trap te maken. En wat een plezierig voordeel is, is dat de stootborden en/of wangen daardoor niet meer geschilderd hoeven worden.

Uiteraard is er een ruime keuze in kleuren en stijlen, van zowel de overzettreden, stootborden en wangen. Ook is er de mogelijkheid om verlichting in de zogenaamde wangen aan te brengen, of onder de treden. Deze verlichting kunnen wij zelfs zo maken, dat deze automatisch aangaan zodra de trap betreden wordt. Zo hoeft u nooit meer in het donker de trap op of af.

U leest het, de mogelijkheden zijn enorm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u trap, neem dan snel contact met ons op, wij kijken graag samen met u, naar wat de beste opties voor u situatie zijn.Traprenovatie uitgevoerd door Timmerbedrijf en Klusbedrijf Versendaal B.V.