Versendaal BV


010-4500622

Projecten door Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V.

Timmer- en klusbedrijf Versendaal heeft als ervaren timmer- en klusbedrijf al vele projecten gerealiseerd, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook hebben we projecten uitgevoerd door tussenkomst van andere aannemers.

We beschikken over alle benodigde gereedschappen en bovendien hebben we vele materialen op voorraad, zodat er snel en doelmatig gewerkt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan diverse klimwerktuigen, steigers, een vaste puincontainer en uiteenlopende grote en zware gereedschappen. Tot onze voorraad materialen behoren onder meer velerlei schroeven en andere bevestigingsmaterialen, plaatmaterialen, balken, isolatiematerialen en kitten. Als veelzijdig timmer- en klusbedrijf hebben we ook een showroom, waar u laminaat, jaloezieën, schuifwandkasten, schoonloopmatten en andere producten kunt uitzoeken. Ook hebben wij over veel artikelen, van deuren tot greepjes, documentatie voor u beschikbaar, alsmede stalen van kleuren en materialen voor uiteenlopende toepassingen, van gevelbekleding tot ondervloeren. Zo zijn wij bijvoorbeeld leverancier van het laminaatmerk QuickStep, dat bekend staat vanwege de hoge kwaliteit.

Zorgvuldigheid bij het uitvoeren van werkzaamheden staat bij Timmer- en Klusbedrijf Versendaal hoog in het vaandel. Zo zorgen wij bijvoorbeeld door het afplakken van onze werkplekken en looppaden dat er geen vlekken of beschadigingen in uw huis ontstaan. Daarnaast dragen wij indien nodig plastic hoezen om de schoenen. Verder hebben wij altijd schoonmaakhulpmiddelen, puinzakken, vuilniszakken en een stofzuiger bij ons om de werkomgeving netjes en opgeruimd te houden en achter te laten. Onze stofzuigers kunnen worden aangesloten op de zagen, boren en andere gereedschappen die we gebruiken, zodat zaagsel e.d. onmiddellijk wordt weggezogen.

We werken vooral in de provincie Zuid-Holland maar voeren ook regelmatig timmer- en klusprojecten in andere provincies uit. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere het monteren van verlaagde plafonds, het verbouwen van zolders, kunststof en houten kozijnen plaatsen, dakramen monteren, maatwerk schuifdeurkasten plaatsen en tegelwerkzaamheden. Verschillende bedrijven in heel Nederland schakelen ons graag in, omdat ze weten dat wij goed werk afleveren.

Zo plaatsen we bijvoorbeeld regelmatig luxe badkamers voor de firma's Wooning, Brugman en De Badenman. Uiteraard installeren wij met evenveel enthousiasme en vakmanschap andere badkamer types. Ook worden wij door de genoemde firma's regelmatig benaderd om door andere aannemers veroorzaakte problemen te verhelpen, zoals lekkages, losse tegels en verkeerd gemonteerde materialen. Ook Era Contour roept regelmatig onze hulp in. De bekende groothandel in elektrotechnische materialen Rexel (voorheen Hagemeyer) schakelt ons regelmatig in voor het uitvoeren van uiteenlopende klus- en timmerwerkzaamheden in hun panden.

Verder hebben wij verschillende timmerlui in dienst, ieder met zijn eigen vakbekwaamheid. Onder meer zijn bij ons werkzaam: een leermeester-timmerman, interieurtimmerlieden en assistent-timmermannen die door ons opgeleid worden. Ook werken we met andere vakmensen samen, zoals loodgieters, stukadoors, elektriciens en schilders.

Vaak kiezen mensen voor Timmer- en klusbedrijf Versendaal omdat wij complete verbouwingen kunnen verzorgen. Dat is gemakkelijk want men heeft dan één aanspreeekpunt.

Een greep uit onze werkzaamheden:
- verlaagd plafond monteren
- Zolderverbouwing
- Kunststof kozijnen plaatsen
- Houten kozijnen plaatsen
- Dakramen monteren
- Maatwerk schuifdeurkasten
- Tegelwerkzaamheden
- Tegelzetters werkzaamheden